Kvant

Cégismertető

Cégünk 1995. évi alapítása sokéves tapasztalatot szerzett a hazai könyvelési szakmában.  A fő tevékenységünk az IT és számviteli outsourcing. Törekszünk ügyfeleink igényeinek minél teljeskörűbb kielégítésére, ennek érdekében belső munkavállalóink és külső vállalkozóink egyaránt vállalkozásunk és saját tudásuk folyamatos fejlesztése érdekében tevékenykednek. Fontos számunkra az ügyfeleinkkel való személyes, közvetlen kapcsolattartás, mely elősegíti mindkét fél számára a hatékony együttműködést.

Cégfilozófia

Kollégáink mind képviselik azokat az értékeket, melyek véleményünk szerint nélkülözhetetlen egy jó könyvelő vagy IT szakember személyiségéből. Képes empatikus lenni, így ügyfelünk problémáját sajátjaként kezeli és oldja meg. Nem jelent számára lehetetlen feladatot komplex problémák megoldása sem, míg a mindennapi feladatait rutinnal és odafigyeléssel végzi. Magasfokú képzettséggel és naprakész tudással rendelkezik. Helytáll a gyorsan változó jogszabályi környezetben és tájékoztatja ügyfeleinket, elősegítve az üzleti döntéseket.

Cég, mint megoldás

De miért is előnyös az informatikai rendszerek karbantartására egy ezzel foglalkozó cég alkalmazása, egy könyvelő iroda a könyvelési feladatok elvégzésére? A kialakított hatékony belső kommunikációnak köszönhetően a szakmai tudás összeadódik, így minden problémára megtaláljuk a megfelelő megoldást. Ügyfeleink számára folyamatosan rendelkezésre állunk, egy esetlegesen szükséges helyettesítés esetén sem kell aggódni, az informatikai rendszere/ könyvelése jó kezekben lesz. Eseti és rendszerbe épített ellenőrzésekkel képesek vagyunk kiszűrni a  hibalehetőségeket. Nem utolsó sorban pedig a költséghatékonyság döntő érv lehet.

Erősségeink, eredményeink

Büszkék vagyunk arra, hogy mind munkavállalóink, mind ügyfeleink tekintetében a fluktuáció mértéke igen alacsony, így a folytonosságot biztosítani ügyfeleink számára. Ők azok, akik a magasabb színvonalú szolgáltatásainkat mind anyagilag, mind megbecsülésben értékelik. Ebből kifolyólag nincsenek peres ügyeink sem.