Kismegszakító tesztelő, szerelő, csomagoló automata beszerzése a Kvant Zrt-nél

Kedvezményezett neve: KVANT Tanácsadó Zrt.

Projekt címe: Kismegszakító tesztelő, szerelő, csomagoló automata beszerzése a KVANT Zrtnél

Vissza nem térítendő támogatás összege: 43 661 180 Ft

Visszatérítendő támogatás: 88 802 400 Ft

Támogatás mértéke: 29.5 %

Támogatás formája: Európai Regionális Fejlesztési Alap és hazai központi költségvetési irányzat vissza nem térítendő támogatás

Projekt száma: GINOP-1.2.3-8-3-4-16-2017-01647

Projekt megvalósításának tervezett kezdete: 2018.03.01

Projekt fizikai befejezésének tervezett napja: 2018.12.05

Projekt tartalma:

A projekt keretében kismegszakító tesztelő, szerelő, csomagoló automata került beszerzésre és üzembe helyezésre a Kvant tanácsadó Zrt mórahalmi fióktelepén.

A berendezés célja ipari kisfeszültségű megszakítók elektromos és mechanikus tesztelése, a tesztelés után készre szerelés (csomagolható állapotra felkészítés) illetve a folyamat végén jelölés, majd csomagolás. A berendezés két fő elemből áll. Az első egység a körasztalos kialakítású ellenőrző és szerelő állomás, amely magában foglalja a kismegszakítók tesztelését, a jó és rossz darabok szétválogatását, majd a jó darabok továbbítását a csomagoláshoz. A második fő egység a jelölő és csomagoló állomás, amely a jó darabok jelölését, azok visszaellenőrzését és csomagolását tartalmazza. A berendezés adagolása kézzel történik a körasztal első ülékénél lévő operátori nyíláson keresztül. A késztermék a csomagoló egység kimenő szállítószalagjának a végén ellenőrizve kerül kiadásra csomagoláshoz. A beruházás megvalósítása hozzájárult a Kvant Tanácsadó Zrt versenyképességének hosszú távú megőrzéséhez, új piacokra való belépéshez.